Ugradnja

Video Nadzor

Nova tehnologija pod nazivom HDCVI (High Definition Composite Video Interface) , ova tehnologija koju je razvila kompanija DAHUA TECHNOLOGY je napravila revoluciju u oblasti video nadzora. Tehnologija predstavlja jeftino, pouzdano i odlično rešenje ako želite da imate HD video nadzor visoke rezolucije. Vaš analogni video nadzor lako možete zameniti novom tehnologijom HDCVI koja vam nudi kamere rezolucije od 1mpx/720p pa do 2,4mpx/1080p full HD.

Dužine kablova RG59 ili RG6 mogu biti i do 500m a sa UTP kablom i do 250m. Kompletna kontrola se vrši putem koaksijalnog kabla gde idu sve informacije pa i za kontrolu PTZ kamera. Snimači DVR nude P2P opciju što znači da vam nije potrebna STATIČKA IP ADRESA za kontrolu vašeg objekta sa udaljene lokacije putem interneta.

Kompletan sistem odlično i pouzdano radi tako da vaš objekat možete pratiti na mobilnim telefonima i računarima putem interneta ili vaše lokalne mreže u kući putem bežične mreže wi-fi.

IP Video Nadzor

IP video nadzor je digitalni video nazor koji koristi računarski protokol. U ponudi su HD kamere sa visokom rezolucijom koje koriste UTP kabl. Većina kamera IP koristi PoE sistem napajanja (Power Other Ethernet) tj napajanje putem računarske mreže gde se koriste razni PoE Swiceri. Ovi sistemi se uglavnom lako integrišu u već postojeći mrežni sistem.(PAMETNE KUĆE, KONTROLA PRISTUPA, ITD). Ovaj sistem se odlikuje kamerama visoke rezolucije a mana im je visoka cena IP kamera i opreme.

IP Video Interfon

Ovaj sistem se odlikuje brzom i jednostavnom montažom koja koristi UTP kabl. Sistemi se lako integrišu i postoje modeli sa
čitačem kartica. Sistem se može kontrolisati i putem mobilnog telefona i nadograditi na neki od modela HDCVI DVR DAHUA snimača.
Mnogo funkcija i moderan dizajn.

Alarmni Sistemi

Alarmni sistemi predstavljaju jedno sigurno i pouzdano rešenje za zaštitu vašeg objekta i imovine. Sistemi se sastoje od sledećih elemenata: Senzori, Alarmna centrala, Tastatura, Sirena, telefonske ili GSM dojave i napojne jedinice.  Alarmne sisteme koje mi ugradjujemo su sistemi kompanije PARADOX.

PARADOX je Kanadska kompanija i u oblastima sigurnosnih sistema je uvek korak ispred. Izuzetno stabilan, pouzdan i po ceni prihvatljiv sistem koji može odgovoriti svim zahtevima. Sistem pruža mnogo mogućnosti za stanove, kuće, poslovne objekte, magacine i sl. Modeli mogu biti žičani i bežični.

Ugradnja i Projektovanje Protivpožarnih Sistema

Izvođenje radova mašinskog dela protivpožarnih sistema, podrazumeva ugradnju kanala za ventilaciju i odimljavanje i izradu i ugradnju sprinklerske mreže sa pratećom opremom. Protivpožarni kanali za ventilaciju (potisni) u slučaju požara obezbeđuju stalni dotok vazduha spolja, kojim se nadoknađuje manjak vazduha nastao zbog njegovog isticanja zajedno sa dimom, dok kanali za odimljavanje (izduvni) obezbeđuju odvod izduvnih gasova iz prostorija zahvaćenih požarom, nedozvoljavajući širenje vatre i dima na susedne prostorije.

Sa ugradnjom kanala vršimo i njihovu izolaciju protivpozarnim materijalima predvidjenim projektom, kao i ugradnju kompletne ventilatorske tehnike neophodne za funkcionisanje sistema. Osnovni princip na kome se baziraju sistemi dimne i toplotne ventilacije je odstarnjivanje toplote i dima iz objekta koji se nalazi u požaru, naglašavajući pri tom zaštitu ljudskih života i vlasništva. U početnim fazama požara toplota, dim i vreli gasovi se dižu do plafona, a zatim se šire i obrazuju gust sloj koji se spušta ka dole.

Kontakt Informacije:

Pon - Sub: 8:00h - 17:00h

Na Usluzi

Javite Nam Se!

Korpa
Scroll to Top