Održavanje računarskih sistema

Održavanje Računarskih Sistema

U našem servisu možete rešiti problem na vašem računaru kako softverski tako i hardverski. U kratkom roku rešavamo softverske probleme, čišćenje virusa i instalaciju i podešavanje antivirusnog softvera, reinstalaciju operativnog sistema, kao i optimizaciju-podešavanje celog sistema.

Radimo redovan servis u van garantnom roku vašeg PC i laptop računara, što podrazumeva, čišćenje od prašine unutrašnjosti računara, zamena termalne paste, optimizacija sistema i čišćenje virusa, testiranje memorije i hard diska. Servis hardverskih delova kao i zamena novim i polovnim delovima, ukoliko trenutno nemamo adekvatnu zamenu za vaš neispravan deo, u kratkom roku možemo nabaviti i osposobiti vaš računar.

Rešavanje Problema

Ukoliko imate problem sa sporim podizanjem sistema, usporenim radom vašeg računara, zakasnelim odzivom na vašu izvršnu komandu, VAŠ RAČUNAR JE ZARAŽEN VIRUSIMA, SPAYWARE, MALWARE I OSTALIM NEPOŽELJNIM GOSTIMA. Imate neki od besplatnih Antivirus programa, puno besplatnog softvera za čišćenje i održavanje sistema ali problem je i dalje tu.

Pravilnim odabirom takođe besplatnog softvera za zaštitu vašeg računara, pravilnom optimizacijom sistema, uklanjanjem suvišnog softvera možemo da oporavimo vaš sistem i osposobimo da radi kao prvog dana. Podaci koji su na vašem računaru će biti sačuvani i očišćeni od zlonamernog softvera. U slučaju da su vaši podaci zaraženi enkriptovanjem ili zaključani za dalju upotrebu, u tom slučaju jedino rešenje je reinstalacija sistema i brisanje svih podataka koje imate na računaru).

IT Podrška

  • Tehnička podrška krajnjim korisnicima
  • Preventivno održavanje
  • Podrška internoj IT službi preduzeća
  • Outsourcing

IT Rešenja

  • Projektovanje i instalacija informacionih sistema i računarskih mreža
  • Prodaja računarske opreme, servera i storage sistema
  • Rešenja zasnovana na Microsoft i Open-Source tehnologijama
  • Virtuelizacija (VMwareHyper-V)

Kontakt Informacije:

Pon - Sub: 8:00h - 17:00h

Na Usluzi

Javite Nam Se!

Korpa
Scroll to Top